Sörbicikli német verzió Sörbicikli német verzió Sörbicikli német verzió

Kingbike Sörbicikli

Sörbicikli foglalas

Sörbicikli foglalas

#kingbike #budapest #beerbike #sörbicikli #haverok

Miért pont a Kingbike, avagy milyen eseményre ajánljuk?

Sörbicikli Budapest

Csapatépítés

Egy jól működő munkahely egyik titka, a csapatmunka. Fontos, hogy a munkatársak összetartsanak és szervezetten dolgozzanak. Mi más tudná, jobban összehozni őket, mint az, hogy közös erővel „tekerjenek” egy cél érdekében, ezen felül pedig az alkohol jóvoltából, még meg is nyílhatnak egymásnak, mert a jó kommunikáció is elengedhetetlen a sikeres munka érdekében. A sörbicikli jó szórakozás akkor, ha a cég jól teljesített, akkor, ha a vezető csak motiválni akar, akkor, ha a vállalkozás életében valamilyen évforduló van, akkor, ha . . .

Sörbicikli Budapest

Szórakozás

Ha unod már, hogy a sarki kocsmába ültök be a haverokkal, ha unod már, hogy mindig csak autóval átrohansz a városon, de sosem nézed meg alaposan, ha unod már a régi programokat… Akkor itt az ideje, hogy egy új ötlettel ajándékoztasd meg magad, és a barátaidat! A Kingbike sörbicikli garantáltan feledhetetlen élményt nyújt, mivel városnézés közben ihatjátok a kedvenc sörötöket. Szóval, ha valami új szórakozásra vágysz, akkor itt az ideje, hogy a haverokat felhívd és „tekerjetek” egy jót. A jó hangulatról a sörbicikli más néven a beerbike személyzete és a saját vagy általatok hozott zenék is gondoskodnak. Mi lehet jobb szórakozás a sörbiciklinél?

Sörbicikli Budapest

Városnézés

Ha már itt vagytok Magyarország fővárosában Budapesten, akkor egy kellemes városnézés kihagyhatatlan program, hiszen Budapest nevezettességei csodálatosak, és kihagyhatatlanok. Miért ne néznétek meg őket egy kicsit más, különleges szemszögből? A KingBike sörbiciklije erre tökéletes lehetőséget ad, mert kényelmesen végig tudtok tekerni a főbb látnivalók mellett, ezen felül pedig már az esti bulira is alapozhattok. Ha nem szeretnél alkoholt kérni, akkor arra is van mód, hogy alkoholmentes üdítőt szolgáljunk fel.

Sörbicikli Budapest

Kikapcsolódás

Kikapcsolódni sokfélekép lehet, rengeteg módja van… Ha nem akarsz egy kocsmába betérni és szívni az ottani levegőt, ha nem akarsz tolongani a pultnál egy korsó sörért, és nézni a részegeket… Ha nem akarsz gyalogosan várost nézni, és a föld alatt tömegközlekedéssel utazni… Csak egy laza délutánra vágysz a barátaiddal? Akkor van egy jó hírem! Nincs sorban állás, nincsenek részeg idegenek, nincsenek zárt helyiségek! Nincs gyaloglás! A sörbicikli a legjobb választás egy délutáni laza bulizásra, hiszen magadnak csapolod a sört, annyit amennyit szeretnél, csak a haverok vannak ott, friss levegőn „tekertek”, olyan zene megy, amit ti szeretnétek, és még várost is nézhettek. Sportolási lehetőségnek sem utolsó!

Sörbicikli Budapest

Születésnap

Minden évben szeretnéd, hogy különleges születésnapod legyen? Sokszor nem tudod eldönteni, hogy hová menjetek el a legjobb barátaiddal? Ha még nem sikerült dönteni, hogy hol ünnepeld meg ezt a neves napot, akkor figyelmedbe ajánlanám a Kingbike sörbiciklit. Gyere ünnepelj velünk! Ha titkos meglepetésnek szeretnétek, akkor még arra is van mód, hogy feldíszítsétek lufikkal és egyéb születésnapi kellékekkel.

Sörbicikli Budapest

Legénybúcsú vagy lánybúcsú a sörbiciklin

Házasulandó van az ismeretségetekben? Ünnepeljetek nálunk a sörbiciklin és adjatok számára egy felejthetetlen élményt! Sörözzetek és tekerjetek el Budapest látványosságai felé a kedvenc zenéitek hallgatva! A sörbiciklire igény szerint csinos hostess lányt biztosítunk a pult mögé csapolni! Szóval hívd össze a vőlegény/menyasszony barátait/barátnőit és lepjétek meg a házasulandót egy sörbiciklizéssel, akár buli előtti alapozásra is tökéletes! Lánybúcsú esetén felhívnánk a hölgyek figyelmét, hogy ha nem szeretik a sört, akkor borral is tudunk szolgálni.